دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی)-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی)

در گزارش زیر دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی) را به شما آموزش می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۱۶۴
به گزارش راهبرد معاصر، امروز قصد داریم دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ۸ عدد

قارچ ورقه شده یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده نصف پیمانه

مایه گوشت ماکارونی یک پیمانه

گوجه فرنگی درشت خرد شده یک عدد

کدوبا پوست خرد شده یک عدد

بادنجان با پوست خرد شده یک عدد

پیاز داغ عسلی ۴/۱ پیمانه

دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات (غذای اسپانیایی)

کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده را با کمی روغن مایع تفت بدید تا نرم شود.

گوجه فرنگی و قارچ راهم در انتها اضافه کنید و تفت بدید تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم شود.

ماهیتابه گودی را گرم کنید وسپس مقداری روغن بریزید.

تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید.

آویشن هم بپاشید و در ماهیتابه داغ بریزید و روش را صاف کنید و درش را بذارید تا یکطرف خودش را بگیردو سرخ شود.

وقتی خودش را گرفت میتونید برش بدید و برش‌ها رو به سمت دیگر برگردانید تا آن طرف هم سرخ شود. بعد روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار بدیدتا روغن اش گرفته شود. در ظرف مناسب بکشید و تزیین کنید و سرمیز ببرید./بیتوته
ارسال نظر
آخرین اخبار